Alcon se pregătește să lanseze noi lentile de contact Precision7

De către Rasmus Adeltoft

16.07.2024 18:09
Lentile de contact Alcon Precision7

Alcon se pregătește să lanseze o nouă serie de lentile de contact numită Precision7™. Aceste lentile sunt concepute pentru a fi purtate timp de șapte zile, oferind o alternativă la lentilele obișnuite de unul sau treizeci de zile.

Ce știm despre Precision7

Linia Precision7™ include mai multe varietăți: Precision7™, Precision7™ pentru Astigmatism, Precision7™ Multifocal și Precision7™ Multifocal Toric. Aceste lentile sunt fabricate dintr-un material ce conține 55% apă și 45% serafilcon A, un hidrogel de silicon.

Inovații în tehnologia lentilelor de contact

Introducerea de către Alcon a unei lentile pentru o săptămână reprezintă o inovație semnificativă pe piața lentilelor de contact. Cele mai multe lentile sunt concepute pentru utilizare zilnică sau lunară, deci o lentilă săptămânală oferă un nou punct intermediar. Astfel se poate asigura o mai mare comoditate și potențial o mai bună sănătate a ochilor pentru utilizatorii care consideră că lentilele zilnice sunt prea frecvente și cele lunare prea lungi.

Data de lansare a Precision7

Data precisă de lansare a Precision7™ nu a fost încă anunțată, dar se așteaptă să fie în curând. Pe măsură ce apar mai multe detalii, Alcon va da probabil mai multe informații despre disponibilitate și prețurile acestor noi lentile.

Rămâneți la curent pentru actualizări referitoare la lansarea Precision7™ și detalii despre prețuri pe măsură ce acestea vor fi disponibile. Imediat ce Precision7 va fi lansat, Lenspricer va începe să urmărească prețurile.